Perspektívy a úskalia exportu Slovenskej republiky do Číny - Tomčík, Ondrej, 1979-
Analýza exportu Slovenskej republiky do Čínskej ľudovej republiky. Dáta UN Comtrade na úrovni kapitol colnej a štatistickej nomenklatúry, t. j. na úrovni dvojciferných agregovaných skupín tovarov harmonizovaného systému. Na základe údajov o výške exportu Slovenska do Číny vyhodnotené jeho silné a slabé stránky. Export Slovenska do ČĽR porovnaný s exportom Českej republiky, ktorá je štruktúrou svojho hospodárstva porovnateľná so Slovenskom.