<The> License to Perform the Activity of a Finacial Advisor - Slezáková, Andrea, 1980-
Finančné poradenstvo ako obchodná činnosť spojená s finančným trhom. Finanční poradcovia, ktorí poskytujú svojim klientom služby, aby im pomohli nájsť správny finančný produkt. Zásahy zo strany štátu. Regulácia i dohľad nad finančnými poradcami, ktorý vykonáva Národná banka Slovenska.