Ekonomická integrácia moslimských krajín - možnosti a limity - Čech, Ľubomír, 1955-
Poukázanie na to, že všeobecne uznávaný rastúci vplyv islamského ekonomického modelu nie je celkom v súlade s požiadavkou na integráciu moslimských krajín. História arabskej hospodárskej integrácie. Islamské hospodárske a finančné subjekty - skúsenosti z ich fungovania. Nové integračné procesy na prelome milénia a ich výsledky.