Socio-economic Consequences of Globalization in Agriculture in Relation to Social Responsibility - Poláčková, Hana, 1968-
Stabilita a trvalo udržateľný rozvoj krajiny vo vzťahu k poľnohospodárstvu. Potreba spoločensky zodpovedného prístupu k poľnohospodárstvu. Identifikácia faktorov, ktoré môžu ovplyvniť stabilitu hospodárstva, udržateľnosť hospodárskeho rastu, zdravie obyvateľstva a ochranu životného prostredia. Závery na základe údajov zo Štatistického úradu. Využitie poľnohospodárstva ako hlavného priemyslu v kontexte riešenia sociálnych problémov.