<The> Role of Volunteer Military Units During ATO in Donbass Conflict. Their Impact on the Ongoing Reform of ZSU - Dziura, Boris, 1976-
Analyzovanie úlohy dobrovoľníckych práporov v transformácii síl ukrajinskej armády. Stav ukrajinskej armády od roku 2014. Úloha dobrovoľných práporov. Úloha dobrovoľníkov na separatistickej strane.