Risk Classification of Global Threats in the View of Optimal Capital Structure - Hocman, František, 1983-
Odhad rozkladu globálneho rizika na základe pravdepodobnosti a závažnosti. Hodnotenie funkčnosti systému, jeho štruktúry, hodnoty morálneho hazardu a optimálnej kapitálovej štruktúry.