Metódy odhadu ekonomickej návratnosti investícií vložených do inovácií - Šefčíková, Denisa
Hodnotenie investícií a ukazovatele investičnej analýzy. Diskontovanie a diskontné úrokové sadzby. Účtovné (statické) ukazovatele ekonomickej (komerčnej) efektívnosti investícií. Diskontné (dynamické) ukazovatele výkonnosti vypočítané pomocou diskontovania.