Multicriterial Vector Optimization As One of the Methods for Evaluating Innovation Level - Šefčíková, Denisa
Hodnotenie ekonomického stavu a úrovne inovačného rozvoja priemyselných podnikov pomocou metód multikriteriálnej optimalizácie vektorov. Prístup integrovaného hodnotenia. Systémovo-hierarchický model.