Porovnanie kompenzácie ženských obetí vojnových zločinov na prípade Rwandy a krajín bývalej Juhoslávie - Beňová, Zuzana, 1996-
Kompenzácia ženských obetí sexuálneho násilia, ku ktorému došlo počas občianskej vojny na území bývalej Juhoslávie a genocídy v Rwande. Analýza jednotlivých národných legislatív. Poukázanie na ich najväčšie nedostatky.