Vybrané otázky reformy spoločného európskeho azylového systému - Brocková, Katarína, 1976-
Naliehavosť potreby zreformovať Spoločný európsky azylový systém s príchodom utečencov na územie EÚ. Vybrané otázky navrhovanej reformy spoločného azylového systému. Vyhliadky na jej úspešnosť v nadchádzajúcom období.