Budovanie mieru a adaptácia na klimatickú zmenu - Kurucz, Milan, 1954-
Budovanie mieru ako súčasť mierových operácií. Klimatická zmena a ozbrojený konflikt. Prieskum niektorých aspektov integrovania adaptácie na klimatické zmeny do operácií na budovanie mieru.