Reverzná a zelená logistika – čo majú spoločné - Boorová, Brigita, 1979-
Vymedzenie pojmu reverzná logistika. Súčasti reverznej logistiky. Vymedzenie pojmu zelená logistika. Zelená obstarávacia logistika. Zelená výrobná logistika. Zelená distribučná logistika. Vzťah reverznej a zelenej logistiky. Príklad využívania zelenej logistiky na Slovensku – zelené logistické centrum Lidl.