Súvzťažnosť logistiky a Priemyslu 4.0 v ére digitalizácie - Dupaľ, Andrej
Výrobná a distribučná logistika v rozvoji IS/IT, digitalizácie a súvislostiach s priemyslom 4.0. Tradičný a nový prístup v chápaní manažmentu výroby a logistiky. Logistika a riadenie dodávateľského reťazca (Supply Chain Management - SCM). Novšie prístupy k rozvoju integrovaného logistického reťazca v podniku.