Vplyvy Industry 4.0. na systémy manažérstva kvality - Džubáková, Martina
Koncepcie priemyslu 4.0. Industry 4.0 a kvalita. Vertikálna a horizontálna integrácia. Systém riadenia kvality podľa normy ISO 9000:2015 Systémy manažérstva kvality. Požiadavky a predpoklady vplyvu vertikálnej a horizontálnej integrácie.