Trendy vo výstavníctve prinášajú zážitky a emócie
Veľtrhy a výstavy: ich poslaním je vytvárať obchodné príležitosti pre firemných zákazníkov, poskytovať služby najvyššej kvality a rozvíjať podnikanie. Trendy na Brnianskom výstavisku sú digitalizácia a svetové giganty, Bratislavské výstavisko láka na sprievodné podujatia a Hungexpo Budapešť spustil revitalizačný program od 2019-2021 na modernizáciu existujúcich pravilónov, ale všetky podujatia sa budú konať nerušene v pôvodných termínoch.