Sociálne siete a indexy centrality - Coroničová Hurajová, Jana, 1986-
Priblíženie sociálnych sietí. Definovanie a vypočítanie niektorých indexov centrálnosti vo viac ako jednej sieti. Sociálna sieť vytvorená dvoma alebo viacerými sociálnymi sieťami a dva ukazovatele centrálnosti.