Nejednotná digitálna daň v členských štátoch Európskej únie - Kajánek, Tomáš, 1995-
Aktuálne rokovania o zavedení digitálnej dane na medzinárodnej úrovni. Analýza postojov vybraných členských štátov Európskej únie k zavedeniu novej dane z príjmov spoločností, ktoré poskytujú digitálne služby v rámci vnútorného trhu Európskej únie. Francúzsky precedens. Definovanie aktuálnych iniciatív zavedenia digitálnej dane vo vybraných štátoch so zreteľom na región Vyšehradskej skupiny.