Ozbrojené konflikty z pohľadu medzinárodného práva - Mráz, Stanislav
Klasifikácia medzinárodných a vnútroštátnych konfliktov a zvláštnych rysov ich jednotlivých typov. Riešenie otázok zodpovednosti za protiprávne konanie či už jednotlivcov alebo štátnych orgánov.