Kurdská autonómia ako spôsob riešenia blízkovýchodnej otázky - Szabó, Jakub, 1996-
Záujem verejnosti o kurdskú otázku. Postavenie Kurdov v regióne Blízkeho východu. Historický vývoj územia Kurdistanu. Pravdepodobnosť mierového riešenia kurdskej autonómie a prekážky k nezávislosti.