Pôsobenie medzinárodných organizácií v občianskej vojne v Somálsku - Zagoršeková, Natália, 1991-
Občianska vojna prebiehajúca v Somálsku od roku 1991 až do súčasnosti. Popis a porovnanie pôsobenia mierových misií medzinárodných organizácií v tomto konflikte. Príčiny a priebeh občianskej vojny.