Tracking Progress of the IIA Reform: the Case of China - Karas, Martin, 1991-
Analýza nedávnych čínskych investičných zmlúv v rámci reformy medziinštitucionálnej dohody zavedenej UNCTAD s cieľom zistiť, do akej miery je čínska investičná dohoda v súlade s oblasťami reforiem opísanými v publikáciách UNCTAD. IIA reformy.