Nové Incoterms 2020 jsou srozumitelnější - Toman, Pavel
Nová verzia obchodných podmienok Incoterms vydaná Medzinárodnou obchodnou komorou. Prvá verzia obchodných podmienok vydaná v r. 1936. Cieľ obchodných podmienok Incoterms - odstrániť problémy vznikajúce odlišnou obchodnou legislatívou v rôznych krajinách. Incoterms ako dobrovoľne voliteľná pomôcka pre medzinárodný obchod.