Americko-čínska colná vojna - pokračovanie v roku 2019 - Lipková, Ľudmila
Výsledkom každej colnej a obchodnej vojny je v konečnom dôsledku ekonomická strata pre všetkých zúčastnených partnerov. Priebeh a problematika colnej a obchodnej vojny medzi USA a Čínou. Hlavné príčiny obchodnej vojny. Komparácia vývoja vzájomnej obchodnej výmeny medzi USA a ČĽR - rast HDP, exportu a importu.