Hlavné výzvy pre rozvoj pedagogického vzdelávania vysokoškolských učiteľov na Ekonomickej univerzite v Bratislave - Novák, Jaromír, 1978-
Analýza a komparácia systémov VŠ vzdelávania na vybraných univerzitách zo SR a zahraničia so systémom pedagogického vzdelávania VŠ učiteľov na EU v BA. Návrh zmien, ktoré by sa mali vykonať v rámci súčasného systému v rámci zabezpečenia kvality na univerzite.