Effektivnosť obrazovanija policejskich v Ministerstve vnurennich del Sklovackoj Respubliki - Králiková, Kristína
Verejná mienka a polícia Slovenskej republiky. Systém prípravy policajtov na vykonávanie profesie. Vzdelávanie na odborných stredných školách. Policajná akadémia v Bratislave - vysokoškolské vzdelávanie budúcich policajtov. Výsledky dotazníkového prieskumu, ktorého cieľom bolo zistiť efektívnosť súčasného vzdelávania policajtov.