Aplikácia moderných metód hodnotenia výkonnosti v procese finančnej analýzy - Stašková, Slavomíra, 1989-
Moderné metódy hodnotenia výkonnosti vo vybranej spoločnosti a jej finančná analýza za obdobie 2014 až 2018. Vybraná spoločnosť poskytujúca služby v oblasti kúpeľnej liečby na Slovensku.