Skladovanie - nevyhnutná súčasť logistiky podniku - Richnák, Patrik, 1988-
Analýza skladovania a nových trendov v skladovaní, ktoré sú hnacou silou pre výkonnosť podniku. Základné teoretické pojmy z oblasti skladovania a riadenia skladovania.