Možnosti nakladania s odpadom - Boorová, Brigita, 1979-
Analýza odpadového manažmentu na rok 2020 s hlavnými cieľmi: minimalizácia negatívnych dopadov nakladania s odpadmi na zdravie a životné prostredie. Popis cieľov odpadového hospodárstva a nástrojov na ich dosiahnutie.