Nová dimenzia vedenia ľudí v štvrtej priemyselnej revolúcii v podnikoch kultúrneho priemyslu na Slovensku - Centárová, Jana
Popis súčasných trendov a metód vo vedení ľudí vo vybraných spoločnostiach kreatívneho priemyslu. Prieskum na základe interakcie s top manažmentom týchto podnikov.