Kontrolovanie vo vybraných výrobných podnikoch v Slovenskej republike - Paprskárová, Paulína
Skúmanie dôležitosi kontrolovania vo vnímaní zamestnancov a manažérov. Ich reakcia na zavádzané zmeny v kontrolovaní vo výrobných podnikoch na území Slovenskej republiky. Použitie analýzy, syntézy, indukcie, dedukcie, abstrakcie, komparácie a generalizácie.