Plánovanie finančných zdrojov podniku ako súčasť podnikovej logistiky - Polečová, Petra
Skúmanie plánovania ako najdôležitejšej funkcie manažmentu a ich kľúčového produktu - finančného plánu. Úloha manažérov ako hlavného faktora v plánovaní cieľov, ich dosahovaní a kontrolovaní kvality.