Spoločnosť v kríze - Kmeťová, Oľga, 1959-
Ustanovenia o spoločnosti v kríze, zavedené novelou Obchodného zákonníka. Potreba a účelnosť tejto úpravy. Hroziaci úpadok spoločnosti. Plnenie nahradzujúce vlastné zdroje.