E-government as Essential Component of Public Administration Development in the Slovak Republic - Králiková, Kristína
E-Government v Slovenskej republike a jeho úloha pri rozvoji verejnej správy v krajine. Digitálne verejné obstarávanie v Slovenskej republike.