Porušovanie ochranných známok vo vybranom priemysle - Švejdová, Natália, 1993-
Zhodnotienie využívania ochranných známok, práv s nimi spojenými, no najmä ich porušovanie v praxi vo vybranom priemysle. Objektom skúmania bola hračka Elsa z filmu Frozen, ktorej originálnym výrobcom je spoločnosť Disney a napodobeninou, ktorú vyrábajú čínski producenti.