Variabilita verzus spôsobilosť pri zlepšovaní kvality procesov v praxi - Turisová, Renáta
Presnejšie a zmysluplnejšie charakterizovanie spôsobilosti vhodnou modifikáciou výpočtu indexov spôsobilosti pre určitý typ vývoja variability a polohy konkrétneho procesného parametra. Procesné modely. Potenciálna spôsobilosť procesu.