Analýza vplyvu ratingu dlhopisu na výšku kupónu na primárnom dlhopisovom trhu - Kaselyová, Paulína, 1995-
Teoretická charakteristika ratingov, ratingových agentúr a časť príspevku venovaná analýze vzťahu medzi ratingom a hodnotou kupónu.