Systematic Review of Variables Applied in Bankruptcy Prediction Models of Visegrad Group Countries - Kováčová, Mária
Systematické prehodnotenie modelov predikcie bankrotu v krajinách Vyšehradskej štvorky a ich analýza s dôrazom na vysvetľujúce premenné použité v týchto modeloch. Vyhodnotenie pomocou vhodnej štatistickej metódy.