Bankový odvod 0,4 percenta? V žiadnom prípade!
Zvýšenie bankového odvodu z 0,2 na 0,4 percenta. Banky vyjadrili svoj nesúhlas, budú mať problém byť stabilné. Stagnujú zisky a náklady rastú. Hrozí, že dostupnosť úverového financovania sa zníži a predraží. Dôsledky v číslach. Medzinárodné porovnanie: rozdelenie prevádzkového výnosu v eurozóne.