Zníženie sadzby dane z príjmov - Bystrická, Katarína
Novelizácia zákona o dani z príjmov č. 315/2019 od 1. januára 2020, ktorou sa znižuje sadzba dane z príjmu o šesť percentuálnych bodov. Podnikateľské subjekty, ktorých sa to bude týkať. Očakávania a ciele.