Corporate Social Responsibility (CSR) Reflected in Advertisement Activities - Kuchta, Martin, 1990-
Zhodnotenie, koľko percent reklám v Česku a na Slovensku má spoločensky zodpovedný charakter. Použitie kvantitatívnych a kvalitatívnych metód.