Problém našich farmárov
Poľnohospodárska výroba na Slovensku má nevyhovujúcu produkčnú štruktúru s nízkou úrovňou pridanej hodnoty. Stručný popis tržieb za predaj poľnohospodárskych výrobkov. Poukázanie na značne nevyužitý potenciál v pestovaní ovocia a zeleniny a v rozvoji zanedbanej živočíšnej výroby. Návrhy na zlepšenie.