Sila regiónov v cestovnom ruchu - Ondrišík, Marián
Cestovný ruch ako dôležitá prierezová rozvojová agenda ovplyvňujúca viacero odvetví národného hospodárstva. Poskytovanie podpory z poskytnutej dotácie pre rozvoj cestovného ruchu v jednotlivých regiónoch. Cieľ podpory.