Kritika cennejšia než pochvala - Škutková, Jana
Rady a odporúčania pre dobrého šéfa v rámci vnútropodnikovej komunikácie. Spôsoby prekonávania negatívnych pocitov, pozorného počúvania problémov v organizácii a vypočutia si kritiky. Budovanie dôvery.