Motor Vehicle Tax and its Impact on Structure of Slovak Vehicle Park - Andrlík, Břetislav
Zhodnotenie daňového nastavenia a aplikácie environmentálnych aspektov v systéme zdanenia cestných motorových vozidiel na Slovensku. Súčasné legislatívne znenie. Analýza významnej časti vozového parku Slovenska.