Novela zákona o dani z prímov od roku 2020 a neskôr - Seneši, Norbert
Rozsiahle zmeny vyplývajúce z novely, ktoré nadobudnú platnosť prevažne od roku 2020. Zvýšenie nezdaniteľnej časti základu dane na daňovníka, zníženie sadzby dane z prímov pre najmenších podnikateľov a ďalšie.