Rukoväť audítorských štandardov - Krišková, Petra, 1981-
Medzinárodný audítorský štandard (ISA) 705 - Modifikácia názoru v správe nezávislého audítora. Definícia pojmu zásadný. Podmienený, záporný názor a odmietnutie názoru.