Kariérna výchova a kariérne poradenstvo v školách - Hrašková, Dagmar
Voľba povolaní a systém profesionálnych informácií. Duálny systém vzdelávania, výhody. Kariérne poradenstvo a duálne vzdelávanie. Cieľ kariérneho poradenstva. Metódy, postupy a techniky práce so žiakmi v systéme daného poradenstva.