Nové a vznikajúce riziká na pracoviskách ako aktuálne trendy a otázky bezpečnostného manažmentu - Matkovčíková, Natália, 1982-
Situácia v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pracovných síl v Európskej Únii. Faktory ako napríklad meniaca sa demografická štruktúra, šírenie nových technológií a mnohé ďalšie. Trendy a otázky bezpečnostného manažmentu, napríklad zmeny pracovísk v dôsledku vývoja nových technológií a zmien hospodárskych, ekonomických a sociálnych podmienok, nové a vznikajúce riziká na týchto pracoviskách.