Nová generace obchodování s elektřinou a plynem - Koldcsiter, Tomáš
Prebiehajúce zmeny v energetike v súčasnosti. Dekarbonizácia - ekológia vs. stabilita. Decentralizácia - obojsmerné toky energie aj informácií. Digitalizácia - automatizácia, predikcie a modelovanie. Transformácia obchodného modelu spoločností pôsobiacich na trhu s energiou.