Slovakia - Andhov, Alexandra
Politika a zmluvná krajina. Vnútroštátne právne postavenie arbitráže medzi investorom a štátom. Podrobná a hĺbková analýza vnútroštátnej judikatúry z "pohľadu zasvätených".